← Back to team overview

albania team mailing list archive

Re: New Mailing List

 

Nuk kam ndonjë propozim në fakt. Pyenta nëse kisha humbur diçka.

Për një ide, siguria në internet është teme me interes për mua.

Kindly,

Baki Goxhaj
about.me/banago

2015-02-26 20:06 GMT+01:00 Besmir Zanaj <besmirzanaj@xxxxxxxxx>:

> Mund te propozosh ndonje aktivitet ose diskutim Baki.
>
> Besi
> On 26 Feb 2015 18:52, "Baki Goxhaj" <banago@xxxxxxxxx> wrote:
>
>> Ka pasur ndonjë aktivitet si grup ky? Nuk mbaj mend asnjë.
>>
>> Kindly,
>>
>> Baki Goxhaj
>> about.me/banago
>>
>> 2015-02-25 10:28 GMT+01:00 Besmir Zanaj <besmirzanaj@xxxxxxxxx>:
>>
>>> Pershendetje,
>>>
>>> Ky eshte nje email informues per grupin e Albania LoCo Team.
>>>
>>> Mailing list e vjeter nuk punonte me dhe administratoret e kishin
>>> bllokuar per arsye teknike (keqkonfigurim)
>>>
>>> Per kete hapa nje liste dhe adrese tjeter si me poshte:
>>>
>>> Address: albania@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
>>> List: https://lists.launchpad.net/albania/
>>>
>>> Gjithe te mirat.
>>> Besmir Zanaj
>>> --
>>> This message was sent from Launchpad by
>>> Besmir Zanaj (https://launchpad.net/~besmirzanaj-gmail)
>>> to each member of the Albanian LoCo Team team using the "Contact this
>>> team"
>>> link on the Albanian LoCo Team team page (https://launchpad.net/~albania
>>> ).
>>> For more information see
>>> https://help.launchpad.net/YourAccount/ContactingPeople
>>>
>>
>>

References