← Back to team overview

albania team mailing list archive

--TEST EMAIL--

 

Pershendetje,

Ky eshte nje email test per grupin e Albania LoCo Team.

Mailing list e vjeter nuk punonte me dhe administratoret e kishin bllokuar
per arsye teknike.

Per kete hapa nje adrese tjeter.

Gjithe te mirat.

*Besmir ZANAJ*