← Back to team overview

albania team mailing list archive

New Mailing List

 

Pershendetje,

Ky eshte nje email informues per grupin e Albania LoCo Team.

Mailing list e vjeter nuk punonte me dhe administratoret e kishin
bllokuar per arsye teknike (keqkonfigurim)

Per kete hapa nje liste dhe adrese tjeter si me poshte:

Address: albania@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
List: https://lists.launchpad.net/albania/

Gjithe te mirat.
Besmir Zanaj
-- 
This message was sent from Launchpad by
Besmir Zanaj (https://launchpad.net/~besmirzanaj-gmail)
to each member of the Albanian LoCo Team team using the "Contact this team"
link on the Albanian LoCo Team team page (https://launchpad.net/~albania).
For more information see
https://help.launchpad.net/YourAccount/ContactingPeople