← Back to team overview

ubuntu-phone team mailing list archive

Re: Connectivity and rebooting


On 03/25/2015 08:36 AM, António M. Rodrigues wrote:
Thanks zk. I'll try that. Should I report it as a bug?

We're aware of the issue and working on a fix, so at this point, no need to file a bug.


By the way, I had to do a hard reset of the phone (without loss of
data). Instructions here:

Shouldn't happen...


2015-03-25 12:31 GMT+00:00 Zygmunt Krynicki
<zygmunt.krynicki@xxxxxxxxxxxxx <mailto:zygmunt.krynicki@xxxxxxxxxxxxx>>:

    I also see that issue and I found a reliable work-around.

    When I go out, I disable wifi from the indicator, then go to the
    system settings and disable cellular data on the SIM1 connection. Give
    it a few seconds (5-10) and re-enable that. It works each time.

    Best regards

    On Wed, Mar 25, 2015 at 1:15 PM, António M. Rodrigues
    <amcrgrodrigues@xxxxxxxxx <mailto:amcrgrodrigues@xxxxxxxxx>> wrote:
     > Hi there,
     > On and off I keep getting this problem (described in
     > ---
     > Connectivity: So far I think my main gripe with the phone.
    Everytime I leave
     > home wifi or a trusted wifi connection I cannot get my 3g
    connection to
     > work. Turning it off/on doesn't help. Only thing that works for me is
     > rebooting the terminal. I hate to reboot my phone 4-5 times a day
    while on
     > the move every day.
     > ---
     > Today things got worse. Tried rebooting and it just died! I'm
    pressing and
     > holding the power button and nothing happens (yes, it's connected
    to a power
     > source).
     > So I'm left with no phone.
     > Some help will be highly appreciated.
     > Thanks,
     > António
     > btw, great interface!
    > --
    > Mailing list:https://launchpad.net/~ubuntu-phone
    > Post to     :ubuntu-phone@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    > Unsubscribe :https://launchpad.net/~ubuntu-phone
    > More help   :https://help.launchpad.net/ListHelp